Til Menu  
Ny Toyota Corolla hos autoforum, Ringkøbing A/S

Toyota Corolla er tilbage

Hos autoforum, Ringkøbing A/S kan du opleve den helt nye Corolla.

Verdens mest populære bilmodel gennem tiden gør comeback i Danmark. Kig forbi og opleve en helt ny, innovativ og sporty Corolla med unikke køreegenskaber. 

Ses vi?
 

Bestil din nye Corolla allerede nu.

Priserne ser du herunder eller du kan downloade prislisten her.

En ny æra for Corolla

Efter 12 års tjeneste siger vi farvel til Toyota Auris, som omdøbes til Corolla. Det betyder, at en ny spændende æra for verdens mest solgte bilmodel kan begynde. 

Den nye Corolla styrker Toyotas udvalg af hybridbiler, og er baseret på TNGA-platformen, så du kan glæde dig til en køreoplevelse ud over det sædvanlige - uanset om du foretrækker den nye Corolla som sporty hatchback eller som elegant stationcar. 

Den nye Corolla er klædt på til fremtiden. Det har aldrig været sjovere at køre en Corolla - for bortset fra navnet, og Toyotas pålidelige kvalitet, er alt nyt.


Corolla Hatchback

Et sporty design, et lavere tyngdepunkt med helt enestående køreegenskaber og den innovative 4G hybridteknologi, der giver fortiden baghjul. Og vælger du den nye 2,0 liter Hybrid Dynamic Force-motor, får du 180 heste under hjelmen.

Corolla Touring Sports

Uanset om det er barnevognen eller sportsudstyret der fylder mest i dit liv, er den nye Corolla Touring Sports designet til at give dig alt det, en stationcar skal kunne – og meget mere. Den er ekstra rummelig, ualmindelig behagelig og sikker som aldrig før.

Læs brochuren her - og få det hele med.

Du vil elske den livlige kørsel i den nye Corolla

Corolla Hybrid er en fornøjelse at køre. Den er livlig, sporty og giver dig en enestående glidende kørsel. Mindre brændstof, mindre CO2, ja faktisk helt ned til nul, når du kører på ren el. Uanset om du vælger en 1,8 liter hybridmotor, eller om du foretrækker den kraftfulde 2,0 liter Hybrid Dynamic Force, som giver dig endnu mere strøm gennem byen.

Læn dig tilbage og nyd turen
Kabinen i den nye Corolla er designet rundt om din komfort. Sportssæderne omfavner dig og holder dig på plads, så selv de lange ture bliver utrolig komfortable. Rattet er placeret, så det føles så naturligt som muligt, og gør dig mindre træt. Med ratbetjent kørsel, infotainment og lydkontrol kan du holde hænderne på ét sted, mens ratvarmeren hygger om dig på de kolde dage.

Sikkerhed er aldrig bare et valg – det er standard
Din sikkerhed er helt afgørende. Og derfor er Toyota Safety Sense standard i alle Corolla-modeller. Det unikke Toyota-sikkerhedssystem indeholder en række opdaterede sikkerhedsfunktioner, der letter kørslen, samtidig med at du og dine passagerer er endnu bedre sikret.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe.

Jørgen Kolle

Direktør/Sælger

Tlf. 20 32 17 36

jk@autoforum.dk

Vagn Albrechtsen

Direktør/Sælger

Tlf. 40 15 55 58

va@autoforum.dk