Til Menu  
Ny RAV4 hos autoforum, Ringkøbing A/S

Byd den nye RAV4 velkommen

Oplev en hybrid SUV, der giver dig ekstra power og sikkerhed, uden at gå på kompromis med miljørigtig kørsel. Du vil naturligvis få gennemgået alle de imponerende features og udstyr, og du kan se nærmere på det spændende design.

Vi, hos autoforum, Ringkøbing A/S, er ret begejstret for den nye RAV4. Kig forbi og se den!
 

Bestil din nye RAV4 allerede nu.

Priserne ser du herunder eller du kan download prislisten her.

En ny banebrydende SUV, der løfter køreglæde og brugsværdi, fra kr. 299.900,-

Den er i den nye RAV4 skruet op for designet, sikkerheden og køreglæden. Den er et stærkt statement med ægte SUV-karakter. 

Den nye RAV4 er bygget på Toyotas nye TNGA-platform (Toyota New Global Architecture), som har gjort det muligt for Toyotas ingeniører at sænke bilens vægt og tyngdepunkt, gøre karosseriet endnu stivere og forbedre føreposition og udsyn. RAV4-eren er dermed blevet lettere - og sjovere - at køre. TNGA platformen har samtidig givet Toyotas designere større frihed til at skabe en elegant bil, med mere plads til både passagere og bagage. 

Høj ydelse, lavt forbrug

RAV4 bekræfter sin føreposition i SUV-klassen med den banebrydende 2.5L benzinhybridmotor, som også fås med AWD-i, Toyotas intelligente firhjulstræk, der giver maksimal udnyttelse af bilens trækkraft. AWD-i-systemet indretter sig automatisk efter køresituationen og det aktuelle underlag, så du får optimalt vejgreb ved kurvekørsel og på sne, grus, mudder, stejle skråninger eller andre udfordringer. 

Den nye RAV4 fås også med en veloplagt 2.0L benzinmotor med direkte indsprøjtning. Uanset hvilken variant du foretrækker, kan du glæde dig til en vellykket kombination af motorkraft, brændstoføkonomi og rendyrket køreglæde.

LÆS MERE HER

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe.

Jørgen Kolle

Direktør/Sælger

Tlf. 20 32 17 36

jk@autoforum.dk

Vagn Albrechtsen

Direktør/Sælger

Tlf. 40 15 55 58

va@autoforum.dk