Til Menu  
Ny Toyota Yaris hos autoforum, Ringkøbing A/S

Danmarkspremiere på Ny Yaris d. 19. + 20. september

Oplev den ny Toyota Yaris hos autoforum, Ringkøbing A/S

20 års innovation, nyskabende design og banebrydende teknologi kulminerer i  den nye Toyota Yaris.

Bilen kommer med en nyudviklet 1.5 liters hybridmotor, der giver syveræn brændstonøkonomi, længere kørsel på ren el og kvikkere acceleration. Teknologien giver dig mulighed for at være online, selvom du er på farten, og så er bilen mere sikker end nogensinde. Samtidig er det nu også blevet muligt at montere Hybrid udgaven med anhængertræk.

Vi byder velkommen til et brag af en weekend d. 19. - 20. september kl. 11-16, hvor du kan komme helt tæt på den nye Yaris fra Toyota.

Vi håber at se dig.

Book din helt egen private fremvisning her:   Prøvkør den ny Yaris

Priserne ser du herunder eller du kan downloade prislisten her og se udstyrspakkerne.

Præstationer

Den nye Yaris er udviklet af eksperter og drevet af lidenskab. En nyudviklet 1.5 liters hybridmotor byder på suveræn brændstoføkonomi og imponerende præstationer. Bygget på mere end 20 års erfaring, er denne fjerde generation af Toyota selvopladende hybridmotorer udstyret med avanceret lithium ion batteriteknologi, der giver en kvikkere accelaration og mulighed for mere kørsel på ren el.

Yaris fås også med benzinmotorer, baseret på den klassiske kombination af Toyotas kvalitet, pålidelighed og køreglæde.

Fælles for alle Yaris-versioner, er den nye TNGA-platform, der giver bilen et stivere karrosseri og lavere tyngdepunkt. Resultatet er en inspirerende kombination af sikre og sportslige køreegenskaber, Den ny Yaris simulere både sanserne og køreglæden.

Komfort

Den nye Yaris redefinerer hvad der er muligt. Hver en enkelt detalje er designet med dig i tankerne, Derfor er kabinen åben og rummelig, lavet af moderne materialer, med lækre soft-touch overfalder og top kvalitetsudsmykning. Stilren, komfortabel og klar til at tage dig hvorhen du vil.

I alle sine facetter er Den Nye Yaris skabt til glæde for dig, lige fra bedre udsyn til de enestående designdetaljer. Hvert element gør din kørsel mere let og ubesværet. Det rene, minimalistisk designede rat, det lave instrumentbræt og skærmens placering er altsammen med til at øge din komfort og din sikkehed på vejen.

Teknologi

I den nye Yaris bliver du nemt ét med teknologien. Den strømlinede og intuitive integration med Apple Carplay giver dig frihed til at være online. Sæt dig til rette og nyd multimedieskærmens mange muligheder og bevar det fulde overblik, når du er på farten med opdateringer i fuld HD på informationsplayet.

Sikkerhed

For Toyota er sikkerhed en menneskeret, derfor sætter den nye Yaris standarden for sikkerhed i sin klasse, Med den nyeste udgave af Toyota Safety Sense får du en sikkerhedspakke spækket med intelligent teknologi, der som standard har et avanceret pre-kollisionssystem med nødbremseassistent, skilte-genkendelse og adaptiv fartpilot samt fodgængerdetektor i mørke. Endvidere kommer muliheden for en nyudviklet funktion til at undgå uheld i vejkryds, idet systemet registrerer tværkommende fodgængerere og køretøjer, når du kører ind i et kryds. Kort sagt, den nye Yaris har styr på sikkerheden, så du kan slappe af bag rattet.

Læs brochuren her - og få det hele med.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe.

Jørgen Kolle

Direktør/Sælger

Tlf. 20 32 17 36

jk@autoforum.dk

Vagn Albrechtsen

Direktør/Sælger

Tlf. 40 15 55 58

va@autoforum.dk