Til Menu  
Toyota Markedsdage januar 2019

Gør en ekstraordinær god handel

0 kr. i udbetaling 

De første weekender efter nytår inviterer vi til åbent hus "Toyota Markedsdage" fra kl. 11,00 til 16,00, hvor en række modeller vil kunne købes uden at lægge en krone i udbetaling.​

Det er således muligt at blive ejer af fx en fabriksny Toyota AYGO med 0 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse på omkring 1.200 kr. Hvis man er til en lidt større bil, vil man kunne blive ejer af en fabriksny Toyota Yaris for lidt over 1.600 kr. om måneden, uden man behøver at betale en krone i udbetaling. Og er man til den ekstra skarptdesignede crossover, Toyota C-HR, slipper man med under 3.000 kr. om måneden helt uden udbetaling.
 

For 25.000 kr. ekstraudstyr uden merpris

Udover mulighederne for at købe en bil uden at lægge en krone i udbetaling frister Toyota med flere attraktive pakketilbud, hvor man kan få ekstraudstyr med til en værdi af op til 25.000 kr. helt GRATIS

Toyota Aygo hos Autoforum Ringkøbing

Populær model spækket med udstyr 

En af Danmarks mest populære biler i nyere tid, Toyota AYGO, står klar i en særlig udstyrsvariant med navnet x-clusiv. Som man måske kan fornemme ud fra navnet, er der tale om en udgave spækket med udstyr som fx 15” maskinpolerede alufælge, sort eller sølvfarvet tag afhængig af bilens farve, 7” touch skærm med Apple Carplay, bakkamera, dellædersæder og automatisk nødbremse, der fungerer ved hastigheder helt op til 80 km/t. AYGO x-clusive varianten koster under normale omstændigheder 124.990 kr., men kan under Toyotas Markedsdage købes med 15.000 kr. i rabat for blot 109.990 kr.

Toyota Yaris hos autoforum, Ringkøbing A/S


Fuld af energi og dynamik..!

En anden nytårspakke fås til Yaris i udstyrsvarianten T3 og H3 og er en såkaldt Smart-pakke, der bl.a. rummer støjreducerende akustisk forrude, bakspejl med automatisk nedblænding, automatisk foldbare sidespejle, nøglefri betjning samt LED-kørelys foran og LED-baglygter til en værdi på 10.000 kr.

Men her vil man altså heller ikke skulle give en krone mere for det ekstra komfortudstyr.

Toyota C-HR hos autoforum, Ringkøbing A/S

Toyota C-HR Selected med Smart-pakken

Vælger man fx en Toyota C-HR i udstyrsvarianten C-LUB Selected til 273.990 kr. med Smart-pakke til 20.000 kr. ekstra medfølger uden merpris også en LED-pakke, som omfatter LED-forlygter med dynamisk blinklys, LED-tågeforlygter og LED-baglygter til en samlet værdi af 25.000 kr. Så får man en bil med bl.a. nøglefri adgang, 12 parkeringssensorer, parkeringsassistent, blind vinkel overvågning, bakkamera, 18” alufælge og varme i både forsæder og rat.

Attraktiv Hybrid rente

Ønsker man hverken at benytte sig af 0-lån, omfattende udstyrspakker uden merpris eller en veludstyret AYGO med stor rabat, kan man blot nøjes med at få finansieret sin fabriksnye hybridbil til en særlig lav variabel Hybridrente på 0,95 procent fra 5. til 20. januar. Det sker gennem Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der fem gange i træk af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge – og senest i oktober – er blevet kåret til at tilbyde Danmarks bedste billån.

Lav rente Toyota

Kontakt os

Jørgen Kolle

Direktør/Sælger

Tlf. 20 32 17 36

jk@autoforum.dk

Vagn Albrechtsen

Direktør/Sælger

Tlf. 40 15 55 58

va@autoforum.dk