Til Menu  

Undervognsbehandling - forlænger bilens levetid

Rustbeskyttelse hos autoforum, Rinkøbing A/S

Især i Danmark skal vi være opmærksomme på rustdannelse i bilens undervogn. Vores klima har både høj luftfugtighed, våde veje og så saltes der 4-5 måneder hvert år - alt dette er med til at tære på din undervogn. Bilfabrikanterne lover mange års rustgaranti, men dette er kun en garanti imod gennemtæring indefra på karosseriet og betyder, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien. Deres garanti omfatter dermed ikke bundkar, bremserør og øvrigt mekaniske dele i bilens undervogn. 

Hvorfor skal du rustbeskytte undervognen?

Når du vælger at få lavet en rustbeskyttelse af din bil, sparer du dig selv for ærgelser og dyre værkstedsregninger. Du øger samtidig sikkerheden i din bil, og din bil får en højere gensalgsværdi. Det er svært at tjekke bilens undervogn, og ikke alle rustskader opdages ved service eller syn, men ses først når der er gennemtæring. Ved at rustbeskytte undgår du, at der først bliver handlet på det, når det er for sent.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på undervognsbehandling både ved SUVO og Dinitrol.

Undervognsbehandling fra kr. 3250,-

Kig for autoforum, Ringkøbing og få vurderet om din bil trænger.

autoforum anbefaler:

Hvis du køber en fabriksny bil, så anbefaler vi, at du får lavet rustbeskyttelse med det samme, hvor undervognen er ren og tør.

Herefter skal det gøres efter behov - det mener vi er bedre, end at behandle med bestemte tidsintervaller. Vi samarbejder med SUVO og Dinitrol, der har den kvalitet, som matcher vores krav.

Hos autoforum, Ringkøbing A/S laver vi rustbeskyttelse på alle bilmærker.

Læs  mere i denne brochure

Hent brochure

Knud Heldgaard

Værkfører/Kundeansvarlig

Tlf. 69 66 38 52

kh@autoforum.dk